Sahabet Belge İstiyor mu; İstenen Belgeler!

Firmalarda üyelik sonrası kullanıcıların kimi zaman belge sunması istenebilmektedir. Sahabet belge istiyor mu; belge istenmesi için çeşitli koşulların göz önünde bulundurulması gerekmektedir. Firma doğrudan üyelik sonrası belge talebinde bulunabilmektedir.

Sahabet Üyelik Sonrası Belge İstiyor mu?

Site üyelik sonrası oyuncuların hesaba anında aktif hale gelmektedir. Bu nedenle ekstradan aktiflik işlemleri için bir belge sunumuna gerek bulunmamaktadır. Fakat oyuncuların üyelik sırasında girdiği bilgilerin gerçek bilgiler olması istenmektedir.

Bilgilerde rastgele bilgilendirmelerin bulunması belge talebini gerektirmektedir. Belgenin sunulmaması durumunda ise kullanıcıların hesabı kapatılmaktadır. Burada oyuncuların bakiyesinin olmasına dikkat edilmemektedir. Bu yüzden kişilerin mutlaka gerçek bilgilerle üyelik açması istenmektedir.

Sahabet belge istiyor mu; normal şekilde üyelik gerçekleştiren kullanıcıların belge sunmasına gerek bulunmamaktadır. Doğrudan yatırım işlemleri yaprak işlemleri başlayabilmektedir. Fakat yeniden güvenlik önlemleri için belge istendiği görülebilmektedir.

Sahabet

Para Çekme Öncesi Sahabet Belge İster mi?

Para çekme işlemlerinin onaylanması için belge talebi bulunduğu görülmektedir. Fakat firmada tüm para çekme işlemlerinde belgelerin sunulması istenmemektedir. Ancak site özellikle yüklü çekim işlemlerinde belge talebinde bulunmaktadır.

Aynı zamanda ödeme bilgileri ile hesap bilgilerinin uyuşmaması durumunda belge talebi görülebilmektedir.Sahabet belge istiyor mu; yalnızca güvenlik için önemli durumlarda belgeler istenmektedir.

Lakin sitede işlemler gerçekleştirilirken yüksek limitlerde belge talebi bulunabilmektedir. Özellikle 10.000.000 TL gibi çekim işlemlerinde belge sunumu istenmektedir. Çünkü bu para çekme işlemleri yalnızca üye tarafından yapılabilmektedir.

Hangi Belgeler Sahabet İle Paylaşılır?

Firmanın belge istemesi durumunda talep edilen bazı belge türleri bulunmaktadır;

  • Oyunculardan kimlik belgeleri istenmektedir. Kimlik belgesi için kimlik kartı, nüfus cüzdanı ya da ehliyet gibi durum artık kabul edilebilmektedir. Ayrıca pasaportunda paylaşımı burada geçerli olmaktadır.
  • Oyunculardan adres bilgilerinin kanıtlanması istenmektedir. Lakin adres bilgileri katlanırken ikametgah, fatura ve benzeri belgeler istenmektedir.
  • Ödeme işlemlerinin kanıtlanması işlenmektedir. Bu durumda oyuncuların hesap bilgilerini paylaşması gerekmektedir. Ayrıca kredi kartı ile yapılan işlemlerde de kredi kartının görseli sunulmaktadır.

Yorum yapın