Güvenli ve Hızlı Sahabet Kayıt Olma

Sahabet platformunda oyuncuların işlemlerden yararlanması için üyelik açma süreçleri bulunmaktadır. Üyelik açmayan kişilerin doğrudan oyunlara katılımı mümkün olmamaktadır. Sahabet kayıt olma işlemleri ise hem ücretsiz hem de anında yapılmaktadır.

Sahabet Üyelik Formunu Doldurma; 3 Adımda Üyelik

Platformda üyelik oluşturma sürecinde oldukça kolay bir ortam oluşturulmaktadır. Kişilerin üyelik işlemleri için 3 adımı tamamlaması yeterli olmaktadır;

  • Birinci adımda oyuncuların güncel giriş adresine ulaşması beklenmektedir. Ancak güncel giriş adresi farklı güvenilir platformlar üzerinden duyurulmaktadır.
  • İkinci adımda üyelik formunun doldurulması beklenmektedir. Form alanındaki tüm yerlerin doldurulması istenmektedir. Lakin herhangi bir boş alanın bulunması kabul edilmemektedir.
  • Son olarak üyelik oluşturma adımları tamamlanmaktadır. Firma kullanıcıların mail adresine aktivasyon linki göndermektedir. Ayrıca aktivasyon gerçekleştirildikten sonra oyunlara başlanmaktadır.

3 adım sayesinde yalnızca birkaç dakika içinde üyelik süreci tamamlanmaktadır. Ancak üyelik sonrasında dikkat edilen bazı hususlar bulunmaktadır. Bu hususların uygulanması halinde kişilerin üyelikleri kullanılabilir olmamaktadır.

Sahabet

Sahabet Kayıt Sırasında Girilen Bilgiler Neler?

Sahabet kayıt olma işlemi için yalnızca formun doldurulması yeterli olmaktadır. Lakin form içinde oyunculardan farklı bilgilerin talep edildiği görülmektedir. Bu bilgiler arasında kişisel, adres ve hesap bilgileri bulunmaktadır.

Üyelik formunda öncelikle birinci adamın doldurulması istenmektedir. Burada isim, soyadı, kullanıcı adı ve e mail bilgileri girmektedir. Ayrıca cep telefonu ve şifre bilgilerinin burada istendiği görülmektedir.

İkinci adım da ise oyunculardan yalnızca ülke ve şehir bilgileri istenmektedir. Ayrıca adres bilgisinin girilmesi yeterli olmaktadır. Doğum tarihi de yazıldıktan sonra üyelik işlemi sağlanmaktadır. Lakin burada TC kimlik numarası gibi detaylı bilgilerin paylaşımına göre bulunmamaktadır.

Böylece kullanıcılar son derece kolay şekilde üyeliklerine oluşturmaktadır. Üyelik oluşturma için son adım tüm şartların kabul edilmesi olmaktadır. Bu yüzden oyuncuların üyelik oluşturmadan önce şartları okuması tavsiye edilmektedir.

Sahabet Kayıt Olma Sırasında Şartlar; Üyelik Öncesi Dikkat!

Sitede oluşturulan üyeliğin geçerli kabul edilmesi için farklı bazı durumlar bulunmaktadır. Öncelikle kişilerin girdiği bilgilerin tamamının doğru olması istenmektedir. Böylece üyelik sırasında gerçek bilgilerin talep edildiği görülmektedir.

Aynı zamanda formda istenen tüm alanların doldurulması gerekmektedir. Herhangi bir boş alanın bırakılması üyelik işlemini geçerli sağlamamaktadır. Bunun yanında mutlaka girilen bilgilerin gerçek bir kişiyi temsil ediyor olması gerekmektedir.

Başka kişilerin bilgileri ile de üyelikler açıklamamaktadır. Özellikle güvenlik gibi durumlarda firma belge talebinde bulunmaktadır. Fakat bilgilerin başka kişilere ait olması halinde belge paylaşımı yapılamamaktadır. Ayrıca bu işlem oyuncuların yatırım ve çekim işlemleri de etkilemektedir.

Tüm şartlar dahilinde Sahabet kayıt olma işlemi için kişilerin 18 yaşından büyük olması beklenmektedir. 18 yaşından küçüklerin üyelik açması mümkün olamamaktadır. Ayrıca oyuncuların daha öncesinde de başka bir üyeliğinin bulunmaması istenmektedir.

Yorum yapın