Kazanmanın Adresi Sahabet Güvenilir mi?

Yurtdışı lisanslı platformlarda güvenlik en önemli konulardan biri olarak kabul edilmektedir. Sahabet güvenilir mi; firma lisanslı hizmetler vermektedir. Ayrıca güvenlik önlemlerinin sağlanması için farklı birçok sürecin burada oluşturulduğu görülmektedir.

Sahabet Lisansı ve Şirket Bilgileri!

Sahabet firması lisans ve şirket bilgilerini açık şekilde paylaşmaktadır. Bu durum firmanın güvenliği konusunda avantajlar oluşturmaktadır. Ayrıca firma tarafından paylaşılan bilgiler şu şekilde olmaktadır;

  • Site bir Socas International BV. markası olmaktadır. Ayrıca firmanın günümüzde farklı güvenilir kumarhane platformları da görülmektedir.
  • Firma Curaçao adresinde kayıtlı bulunmaktadır. Alınan lisans denetimleri de bu ülke tarafından yapılmaktadır.
  • Sahabet güvenilir mi; firma lisansı 365/JAZ numaralı Gaming Curaçao olmaktadır.

Firmanın lisans bilgilerini açık şekilde paylaşması önemli yere sahip olmaktadır. Böylece kullanıcılar lisans geçerliliğini kontrol edebilmektedir. Ayrıca lisansın bulunması kurulduğu ülkede yasal hizmetler vermesine yardımcı olmaktadır.

Sahabet

Sahabet Sitesine Neden Güven Duyulur?

Platformlarına güven duyma için farklı durumların oluşması beklenmektedir. Sahabet Platformunda ise oyuncuların bilgilerinin gizliliğine önem verilmektedir. Tüm bu değerlendirmeler ise gizlilik sözleşmesi dahilinde açık bir şekilde belirtilmektedir.

Aynı zamanda firmada finansal işlemler sırasında hem otomatik hem de manuel süreçler görülmektedir. Manuel süreçlerde oyuncular site üzerinden hesaplarına giriş yapmaktadır. Burada kişilerin hesap numarası ve şifresi gibi bilgileri girmesi istenmektedir. Lakin SSL şifreleme sistemi ile bilgiler güvence altında tutulmaktadır.

Manuel sistemlerde ise oyunculara transfer işlemi için hesap numarası verilmektedir. Böylece kullanıcılar hiçbir hesaba giriş yapmadan kendi cihazları üzerinden transfer işlemini yapmaktadır.

Müşteri Hizmetleri İle Sahabet Deneyimi!

Sahabet güvenilir mi; firma güvenliği için müşteri hizmetlerine yer verilmektedir. Müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat aktif olmaktadır. Böylece karşılaşılan herhangi bir problem durumunda anında desteğin alınması sağlanmaktadır.

Aynı zamanda müşteri hizmetleri için kullanılan farklı iletişim yöntemleri bulunmaktadır. Canlı destek doğrudan site üzerinden kullanılmaktadır. Böylece oyuncuların farklı bir platforma girmeden müşteri hizmetleriyle görüşmesi sağlanmaktadır.

Ayrıca site erişemeyen oyuncuların da müşteri hizmetlerini kullanması sağlanmaktadır. Bunun için mail bilgilendirmelere yer verilmektedir. Böylece oyuncular firmaya mail atma hakkına sahip olmaktadır.

Yorum yapın