Sahabet Ödeme Yöntemleri En Hızlı Ödeme Süreci!

Canlı bahis sitesi Sahabet ödeme yöntemleri ile firmanın içerisinde finansal süreçler gerçekleştirilmektedir. Lakin bu işlemler yapılırken firma tarafından belirlenen bazı kurallar bulunmaktadır. Oyuncular kurallar çerçevesinde hem yatırım hem de çekim işlemini anında yapmaktadır.

Sahabet Ödeme Yöntemleri; Yatırım ve Çekim

Ödeme yöntemlerinin temel kullanım amacı finansal işlemleri olmaktadır. Finansal işlemlerinde ise yatırım ve çekim süreci görülmektedir. Burada kullanıcıların doğrudan banka üzerinden işlem yapmasına yer verilmektedir.

Ayrıca hem yatırım hem de çekim işlemleri sırasında sanal cüzdan ödememi çimlerin kullanılmaktadır. Sanal cüzdan ödeme biçimleri bazı kullanıcılar için daha güvenli olarak kabul edilmektedir. Böylece kolaylıkla ve güvenli şekilde yatırımlarını yapmaktadır.

Aynı zamanda kripto paralarla da yatırım süreci gerçekleştirilmektedir. Bu yatırım işlemlerinde oldukça yüksek limitler görülmektedir. Bunun yanında çekim işlemi sırasında da istenilen tutarda işlemin gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

Sahabet

Sahabet Ödeme İşlemleri Limitleri

Firmada ödeme işlemlerini gerçekleştirirken bazı limitler sunulmaktadır. Özellikle para yatırma sürecinde yalnızca kullanılan yöntemin limitleri geçerli kabul edilmektedir. Lakin para çekme sürecinde farklı limitler sunulmaktadır. Sahabet ödeme yöntemleri ile yapılan işlem limitleri şöyle olmaktadır;

  • Firmada tüm ödeme yöntemleri ile en az 200 TL çekim işlemi gerçekleştirilmektedir. Herhangi bir bonus alınmaması durumunda yapılan yatırımla limitsiz kazanç alınmaktadır.
  • Oyuncuların gün içinde tek seferde 1 TL ile 10.000 TL yatırım yapması durumunda limitler belirlenmektedir. Kripto ödeme yöntemleriyle 250.000 TL çekim gerçekleştirilmektedir. Diğer yöntemlerle ise 125.000 TL çekim işlemi yapılmaktadır.
  • Tek seferde 10.000 TL ile 99.999 TL arası yatırım yapılması durumunda 3 farklı limit sunulmaktadır. Kripto ödeme yöntemleriyle 1.000.000 TL çekim gerçekleştirilmektedir. Vegapay ve Kolaypayyöntemlerinde 500.000 TL limit uygulanmaktadır. Diğer yöntemlerle ise 250.000 TL çekim işlemi gerçekleştirilmektedir.

Lakin tüm limitler bu kadarla kalmamaktadır. 100.000 TL üzere yatırım gerçekleştiren kullanıcıların daha yüksek limitleri bulunmaktadır. Bu yatırım durumunda maksimum 10.000.000 TL çekim işlemi yapılmaktadır.

Sahabet Ödeme Sorunu Çözümleri

Oyuncuların işlemleri sırasında kimi zaman ödeme sorunları görülebilmektedir. Sahabet ödeme yöntemleri sorunlarının çözülmesi için ise müşteri hizmetleri kullanılmaktadır. Lakin oyuncuların müşteri hizmetleriyle görüşmeden önce kontrol etmesi gereken bazı durumlar bulunmaktadır.

Öncelikle kullanıcıların bonuslardan yararlanması durumunda maksimum kazanç sınırı görülmektedir. Maksimum kazanç sınırları bonuslar tarafından belirlenmektedir. Fakat kazanç sınırlarının üzerinde bir işlemin yapılması mümkün olmamaktadır.

Müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmede önce talebinizi incelenmektedir. Daha sonra karşılaştığınız soruna ilişkin çözüm anında iletilmektedir.

Yorum yapın