Güvenilir Sahabet Para Yatırma İşlemleri Neler?

Sahabet platformunun kullanılması için oyuncuların gerçek para bakiyesinin bulunması beklenmektedir. Bu bakiye aktarma işlemleri için ise kullanılan para yatırma süreci bulunmaktadır. Sahabet para yatırma işlemlerinde ise Türkiye’ye özel ödeme sistemlerine yer verilmektedir.

Sahabet Para Yatırma Yöntemleri; Güvenilir Sistemler!

Sitede para yatırımının yapılması için kullanılan farklı sistemler bulunmaktadır. Bu sistemler banka, sanal cüzdan ve kripto olarak gruplara ayrılmaktadır;

  • Banka sistemlerinde havale, kredi/banka kartı, QR kod ve Cepbank ödeme yöntemi bulunmaktadır.
  • Sanal cüzdan ödeme sistemlerinde Papara, Hayhay, Pep, Payfix, Payco seçenekleri yer almaktadır.
  • Kripto paralarda Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, USDT gibi birimlerle Sahabet para yatırma işlemleri yapılmaktadır.

Lakin bu yöntemler kullanılırken limitler gibi durumlara bakılmaktadır. Ayrıca sorunsuz para yatırma işlemleri için bazı kurallar uygulanmaktadır. Özellikle kullanılan yönteme göre değişebilen hususlar olmaktadır.

Sahabet

Sahabet Para Yatırma Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Para yatırma işlemleri firmada son derece kolay şekilde gerçekleştirilmektedir. Fakat yine de kullanıcıların hiçbir sorunla karşılaşmaması için uyması gereken bazı kurallar bulunmaktadır.

Özellikle bu kurallar içinde kişinin hesabının adı ile uyuşan hesaplar kabul edilmektedir. Başka kişilerin hesabı üzerinden yatırım işleminin yapılması mümkün olmamaktadır. Aynı zamanda kullanılan ödeme yönteminde minimum maksimum limitler arasında işlemin gerçekleştirilmesi istenmektedir.

Ayrıca Sahabet para yatırma işlemleri sırasında tek seferde yalnızca bir tane yatırım talebi oluşturulabilmektedir. Bir talep onaylanmadan yeni bir talebin oluşturulması mümkün olmamaktadır. Bu nedenle kullanıcıların öncelikle talebinin onaylanmasını beklemesi gerekmektedir.

Lakin para yatırımı sırasında çok sıkı kuralların bulunduğu görülmektedir. Oyuncuların yalnızca kendi alanındaki hesaplarla limitlerde işlem yapması yeterli olmaktadır.

Para Yatırma İşleminde Limitler; Minimum ve Maksimum

Kullanılan ödeme yöntemine göre farklı limit durumları oyunculara karşılamaktadır. Özellikle banka ile ilgili işlemlerde kullanılan seçeneklerde farklı limitler görülebilmektedir.

Banka ile yapılan işlemlerde en az 10 TL tutarında işlemin yapılması beklenmektedir. En fazla ise 500.000 TL tutarında yatırım tek seferde gerçekleştirilmektedir. Fakat sanal cüzdan ödeme yöntemlerine gelindiğinde bu limitler değişmektedir. Burada yeniden 10 TL minimum limit görülmektedir. En fazla ise 1.000.000 TL yatırım tek seferde yapılmaktadır.

Kripto paralarla yapılan yatırımlarda ise daha geniş aralığın bulunduğu görülmektedir. Özellikle bu ödeme yönteminde 1 TL yatırım limiti bulunmaktadır. Lakin burada da maksimum yatırım işlemi için sınırlamalar sunulmaktadır. Bu sınırlamalar dahilinde 999.999 TL yatırım yapılmaktadır.

Yorum yapın